28

Obasi biedt Cloud Computing aan

Jun 2017

Obasi biedt Cloud Computing aan

Het is voor onze klanten niet langer noodzakelijk in een eigen serverpark te voorzien. Door de samenwerking met Contribute NV kan Obasi haar software nu via het internet tot bij de eindgebruiker brengen. Deze SaaS-oplossing (Software as a Service) maakt het voor de “kleinere“ voorzieningen nog interessanter onze software in gebruik te nemen. Door middel van een 2-factor authenticatie is dit tevens een zeer veilige manier van werken. Enerzijds heeft iedere gebruiker zijn eigen wachtwoord, anderzijds wordt er bij het aanmelden een token aangeleverd via e-mail of SMS.

De samenwerking met Contribute NV is niet toevallig tot stand gekomen, Obasi koos bewust voor een Belgische firma. Met de hoofdzetel in Zaventem is ook het datacenter gevestigd op Belgische bodem. Zo zijn onze klanten verzekerd dat hun data niet zomaar in het buitenland terecht komt.

Deze nieuwe dienst werd goed onthaald, verspreidt over gans Vlaanderen maken er al 10 nieuwe voorzieningen gebruik van. Dit biedt mooie perspectieven voor de toekomst.

 

contribute