06

Teambuilding

Jun 2017

Teambuilding

Dinsdag 2 juni 2017 was het weer zover. Het kantoor in Tienen bleef gesloten en de ganse ploeg vertrok voor een dag vol cultuur, sport en ontspanning. Dit jaar ging de reis naar Turnhout. Een verdiende dag rust, weg van de computers en vergaderingen. Enkel voor dringende zaken bleef ons softwareteam bereikbaar via het gekende wachtnummer.

In de voormiddag brachten we een bezoek aan het Meduceum. Het Medisch Educatief Museum is opgericht ter nagedachtenis van dokter Paul Janssen. Daarnaast krijg je met de tentoonstelling van medisch en verpleegkundig materiaal de evolutie van de zorg voor zieken in Turnhout vanaf de 19e  tot de 21ste eeuw te zien. ‘s Namiddags werden sport en ontspanning centraal op de agenda geplaatst. Een nieuwe Nicolas Colsaerts is er niet ontdekt, toch had iedereen plezier tijdens het partijtje City Golf. Als laatste opdracht werden we in kleinere groepjes opgesloten in 3 themakamers. Oef, iedereen is kunnen ontsnappen.

De organisatie had gelukkig voldoende tijd in het dagschema voorzien om te kunnen genieten van de zon op één van de leuke terrasjes.  Afsluiten deden we met een resem Spaanse tapas. Zo kon iedereen met een frisse geest en opgeladen batterijen terug huiswaarts.

 

turnhout

personeelsdag2017