28

Jaarlijkse info- en demodag voor verantwoordelijken van het Obasi zorgdossier op 30 november 2017

sep 2017

Jaarlijkse info- en demodag voor verantwoordelijken van het Obasi zorgdossier op 30 november 2017

Op 30 november vindt de 4de jaarlijkse info- en demodag voor verantwoordelijken van het Obasi zorgdossier plaats bij Obasi te Tienen van 10u30 tot 15u30.  Naast het stilstaan bij het voorbije werkingsjaar en het geven van de nodige duiding aan de krijtlijnen inzake de planning voor 2018, zal de focus liggen op het toelichten en tonen van de vernieuwde uniforme modules die door de diverse werkgroepen werden ontwikkeld. Zo komen de vernieuwde aanmeldings-/wachtlijstenmodule, de zorgplannen/-padenmodule, de module voor vrijheidsbeperkende maatregelen en de administratie gerelateerde toepassingen aan bod.
Speciale aandacht op deze info-/demodag gaat ook naar het “mobiele” zorgdossier. Het “mobiele” zorgdossier biedt een portaal aan voor de zorgvrager, externe zorgprofessional, de niet-professionele context van de zorgvrager, alsook voor de mobiele medewerkers van uw organisatie. Het “mobiele” zorgdossier zal de komende jaren bovendien het huidige zorgdossier vervangen.

Deze info- en demodag is enkel voor verantwoordelijken van organisaties die momenteel met het Obasi zorgdossier werken. Indien u toch interesse hebt om aanwezig te zijn op deze dag dan kan u wel een mailtje sturen naar zorgdossier@obasi.be.

Inschrijven voor deze dag is niet meer mogelijk