Nieuwbouw

Sinds het ontstaan in 1978 huisde Obasi op verschillende locaties in Tienen (Vlaams-Brabant). In onze beginjaren werd er gebruik gemaakt van De Ark. Een gebouw gevestigd in de Ark van Noëstraat, behorend tot en gelegen in het domein van het PZ Broeders Alexianen. De softwareploeg, toen bestaande uit 2 personen had zijn kantoor in het UPC – St. Jozef te Kortenberg.

In oktober 1990 verhuisde Obasi naar zijn huidige locatie in de Dr. J. Geensstraat 24. Het oude bankgebouw werd aangepast aan onze noden. Dit liet een gestage groei toe naar een onderneming met meer dan 15 werknemers.

Anno 2018 stuiten we echter op de limieten van ons gebouw en is beslist tot een nieuwbouw over te gaan. Door de centrale ligging in Vlaanderen lijkt het ons logisch in Tienen te blijven. Verschillende locaties werden bekeken en uiteindelijk viel het oog op een bouwgrond in de recent gecreëerde bedrijvenzone “Drie Tommen”.

 

Bekijk hier de timelapse video van ons project.

Met op het gelijkvloers een bureelruimte van +120 m² voor de ontwikkelaars, administratieve burelen, 2 multifunctionele vergaderzalen en een keuken voldoet het nieuwe gebouw aan alle noden en wensen van ons dynamisch team. Op het 1ste verdiep is er plaats voor een ruime ontspanningsruimte met aangrenzend dakterras.

De ruime fietsenstalling, verschillende parkeerplaatsen en groene accenten zorgen ervoor dat de werknemers niets tekort zullen komen.

Door gebruik te maken van de nieuwste bouwmaterialen, zonnepanelen en een warmtepomp trachten wij als bedrijf zo energie neutraal mogelijk te worden.

© 2019 Obasi - All Rights Reserved | Site designed by Cre@ctiv