Home Software modules Financiën en logistiek
ICONS/MODULES/OBASI-ICONS-GROOT/Financiën Created with Sketch.

Financiën en logistiek: afgestemd op de volledige zorgsector

Breng alles in kaart

Onze financiële software bestaat uit diverse modules die je helpen om de financiële geldstromen binnen jouw ziekenhuis in kaart te brengen en te beheren. Elke module heeft een sterke onderlinge integratie om jouw bedrijf op financieel vlak te automatiseren en optimaliseren.

Intense samenwerking

Onze softwaremodules zijn op maat gemaakt voor de zorgsector. Zo ontwikkelen we steeds oplossingen op basis van de noden die leven bij onze gebruikers. We brengen de expertise van verschillende instellingen samen, om de noden van de sector in kaart te brengen.

Op basis van een jaarlijkse rondvraag, de dagelijkse vragen/noden en wettelijke wijzigingen wordt door een overkoepelende werkgroep het beleid en de planningslijnen uitgezet.

Onderlinge integraties

Onze modules laten je eenvoudig jouw organisatie op financieel vlak automatiseren en optimaliseren. De software bestaat uit: een boekhouding, facturatie, tarificatie, en aankoopbeheer module.

Daarnaast is de financiële software eenvoudig te combineren met zowel administratieve software als met ons elektronisch zorgdossier, zorgportaal en medicatiebeheer.

Onderdelen Financiën en logistiek

Ontdek met welke onderdelen financiën en logistiek jou kan verder helpen.

Financiën en logistiek V2

Vragen over onze software?

Wens je meer informatie over onze softwaretoepassingen? We helpen je graag verder! Met een demo maak je zelf kennis met de Obasi-oplossing.

Andere modules

Wat onze leden vertellen

Meer weten over de module financiën en logistiek?

Ben je benieuwd hoe deze softwaremodule jou kan helpen? Lees er alles over in de brochure.

Referenties

Alle referenties

Onze partners