ICONS/MODULES/OBASI-ICONS-GROOT/Medicatiebeheer Created with Sketch.

Medicatiebeheer: eenvoudig medicatie voorschrijven en toedienen

Gecentraliseerd op één plek

Medicatie voorschrijven en toedienen kan eenvoudig met het medicatiebeheer. De software optimaliseert de opvolging van de zorgvrager door artsen, verpleging en apotheek. Dankzij de integratie met het zorgdossier zijn alle aandachtspunten, dagdagelijkse observaties en andere relevante informatie steeds opvraagbaar door artsen en verpleging.

Intense samenwerking

Onze softwaremodules zijn op maat gemaakt voor de zorgsector. Zo ontwikkelen we steeds oplossingen op basis van de noden die leven bij onze gebruikers. We brengen de expertise van verschillende instellingen samen, om de noden van de sector in kaart te brengen.

Op basis van een jaarlijkse rondvraag, de dagelijkse vragen/noden en wettelijke wijzigingen wordt door een overkoepelende werkgroep het beleid en de planningslijnen uitgezet.

Integratie tussen zorgdragers

Het medicatiebeheer brengt de opvolging van medicatie samen voor artsen, verpleging en apotheek. Zo kunnen artsen eenvoudig medicatie voorschrijven en opvolgen. Daarnaast kunnen ze de huidige status van het voorschrift wijzigen. Verpleging kan het toedieningsplan snel raadplegen met een duidelijk overzicht van de medicatie. Ook apotheken beheren via de module zelf welke medicatie er mag bedeeld worden in hun instelling. Ze krijgen een overzicht van welke medicatie naar de afdelingen en patiënten verzonden moet worden.

Onderdelen Medicatiebeheer

Ontdek met welke onderdelen het Medicatiebeheer jou kan verder helpen.

Medicatiebeheer v2

Vragen over onze software?

Wens je meer informatie over onze softwaretoepassingen? We helpen je graag verder! Met een demo maak je zelf kennis met de Obasi-oplossing.

Andere modules

Wat onze leden vertellen

Meer weten over het medicatiebeheer?

Ben je benieuwd hoe deze softwaremodule jou kan helpen? Lees er alles over in de brochure.

Referenties

Alle referenties

Onze partners