Obasi 404

Over ons

Obasi ontwikkelt softwareoplossingen op maat van de gezondheidssector. Dit door een intense samenwerking te hanteren tussen onze medewerkers en leden. We streven samen naar één doel: continuïteit creëren in de zorgsector.

Onze aanpak

EEN INTENSE SAMENWERKING MET ONZE LEDEN

We beschouwen onze leden als onze partners, die de sleutel vormen tot hun en ons succes. We streven naar een samenwerkingsverband met sterk persoonlijk contact, steeds in een context die ruimer is dan een louter klanten-leveranciers verhaal. Samen met onze leden gaan we voor uniformisering om onze software af te stemmen op de eigen werking van de organisatie.

Onze waarden

Obasi is een sterke partner binnen de zorgsector in België. Transparante en open communicatie met onze leden is hierbij essentieel. Met een gedreven team bieden we stabiele software aan, die dynamisch en veelzijdig inzetbaar is. Onze leden zijn onze partners, die nauw worden betrokken bij de ontwikkeling van onze software.

Organisatiestructuur

Naast de nauwe participatie van onze leden, heeft Obasi een sterk intern team ter beschikking. Onder toezicht van de Raad van Beheer verzorgt het directieteam de dagelijkse leiding van onze organisatie. De Obasi softwaretoepassingen worden gebouwd door gespecialiseerde en continu groeiende ontwikkelingsteams.

Een sterk team

Meer dan 30 IT- en business experten staan elke dag klaar met raad en daad over onze softwaretoepassingen. Met passie werken we dagelijks aan een betere beleving voor onze eindgebruikers.

Werken bij Obasi

Obasi is een dynamisch, modern en fris bedrijf dat een langdurige professionele werkrelatie nastreeft. Een bedrijf waar het een aangenaam werken en leven is met respect voor ieders eigenheid en ambitie. Wij bieden een toekomstperspectief voor ieder individu waarbij het team centraal staat, waarbij gewerkt wordt in een open cultuur met een belangrijke focus op een sterke teamgeest.