Home Software modules Incidentmeldsysteem
ICONS/MODULES/OBASI-ICONS-GROOT/Incidentenmeldsysteem Created with Sketch.

Incidentmeldsysteem: patiëntveiligheid op elk niveau

Meldportaal voor zorgverleners

Veiligheid is een kernaspect van een kwalitatieve zorg. Ondanks de inspanningen van zorgverleners en -organisaties om de patiëntveiligheid te garanderen, kan er af en toe iets mislopen. Ons meldportaal en uitgebouwd incidentenopvolgsysteem is onmisbaar om incidenten te vermijden en indien nodig zo goed mogelijk op te volgen.

Intense samenwerking

Onze softwaremodules zijn op maat gemaakt voor de zorgsector. Zo ontwikkelen we steeds oplossingen op basis van de noden die leven bij onze gebruikers. We brengen de expertise van verschillende organisaties samen, om de noden van de sector in kaart te brengen.

Op basis van een jaarlijkse rondvraag, de dagelijkse vragen/noden en wettelijke wijzigingen wordt door een overkoepelende werkgroep het beleid en de planningslijnen uitgezet.

Juiste maatregelen op elk niveau

Doorheen het zorgproces kan de patiënt te maken krijgen met onvoorziene complicaties, een incident of medicatiefouten. Op elk niveau van de organisatie is een meldportaal en een incidentenopvolgsysteem van belang. Zo kunnen incidenten op zowel het niveau van infrastructuur en de organisatie, als het beleid de gewenste maatregelen nemen.

Onderdelen Incidentmeldsysteem

Ontdek met welke onderdelen het incidentmeldsysteem jou kan verder helpen.

Incidentenmeldsysteem v2

Vragen over onze software?

Wens je meer informatie over onze softwaretoepassingen? We helpen je graag verder! Met een demo maak je zelf kennis met de Obasi-oplossing.

Andere modules

Wat onze leden vertellen

De communicatie is altijd duidelijk en vriendelijk.

Meer weten over het incidentmeldsysteem?

Ben je benieuwd hoe deze softwaremodule jou kan helpen? Lees er alles over in de brochure.

Referenties

Alle referenties

Onze Partners