Zorgen voor

Onze impact

Met onze softwaretoepassingen realiseren we een positieve impact op alle aspecten van de zorgsector. Dit zowel voor de zorginstellingen en zorgprofessionals, als voor de zorgvragers. Door het automatiseren en optimaliseren van diverse diensten binnen de organisatie zorgen we samen voor een betere informatie doorstroming.

Voor zorgvragers

We stimuleren het raadplegen en het actief participeren van de zorgvrager. Via het HErOS zorgportaal wordt de zorgvrager, samen met zijn professionele en niet-professionele context, actief betrokken bij de behandeling. Daarnaast is het zorgdossier vlot en veilig toegankelijk via het zorgportaal, en dit op verschillende (mobiele) apparaten.

Voor zorgprofessionals

Door zijn modulaire opbouw en sterk uitgebouwde mogelijkheden biedt Obasi een overkoepelende oplossing voor alle betrokken actoren bij de zorg. Zo bevat het HErOS+ zorgdossier alle administratieve, psychiatrische en somatische gegevens die nodig zijn om de continuïteit van de zorg te garanderen. Dit met respect voor de privacy en de rechten van de zorgvrager, én binnen de therapeutische relatie tussen de zorgvrager en zijn zorgprofessionals.

Voor zorginstellingen

Ons softwareplatform laat toe om jouw organisatie te automatiseren en optimaliseren op administratief, logistiek, financieel, medisch, paramedisch en verpleegkundig vlak. Doorheen alle onderdelen van onze softwaretoepassingen staat de zorgvrager centraal.

Daarnaast wordt onze software continu aangepast op de snel evoluerende zorgsector, de steeds veranderende regelgevingen en de wettelijke vereisten.

Voor medewerkers

We steken veel tijd en energie in het creëren van een losse, aangename werksfeer. Zo ontwikkelen onze medewerkers zich verder op professioneel vlak, zonder hun work-life balance uit evenwicht te brengen.

Door open en transparante communicatie op alle niveaus binnen de organisatie, streven we naar een sterke betrokkenheid van onze medewerkers bij het Obasi-verhaal. Werken bij Obasi, is werken in een hecht team!

Vragen over onze software?

Wens je meer informatie over onze softwaretoepassingen? We helpen je graag verder! Met een demo maak je zelf kennis met de Obasi-oplossing.