Home Over ons Onze waarden

De waarden van Obasi

Obasi is een sterke partner binnen de zorgsector in België. Transparante en open communicatie met onze leden is hierbij essentieel. Met een gedreven team bieden we stabiele software aan, die dynamisch en veelzijdig inzetbaar is. Onze leden zijn onze partners, die nauw worden betrokken bij de ontwikkeling van onze software.

Gedreven

Een gedreven team van experten ondersteunt elkaar waar nodig, en gaat voor elkaar door het vuur. Niet de jobomschrijving primeert bij Obasi, maar wat er als team voor nodig is om onze doelen samen te bereiken. Dat doel is simpel, een glimlach toveren op de gezichten van onze eindgebruikers!

Toegankelijk en hartelijk

Persoonlijk contact is essentieel om aan de verwachtingen van onze leden te kunnen voldoen. Daarom zijn we steeds toegankelijk voor onze leden. Onze medewerkers staan dan ook in rechtstreeks contact met hen. Het open en transparant communiceren op een vriendelijke en collegiale manier, zorgt voor een hartelijk contact met onze leden.

Stabiel en betrokken

Stabiliteit als organisatie én in onze softwaretoepassingen zijn noodzakelijk als softwareleverancier binnen de zorgsector. Onze toepassingen draaien dan ook 24 op 7.

We creëren een sterke betrokkenheid rond het Obasi-verhaal, met onze medewerkers én leden. Dat vertaalt zich dan ook in alle aspecten van de “Obasi community”.


Werken bij Obasi

Bij Obasi kies je voor een open omgeving waarin respect voor ieders eigenheid en ambitie centraal staat. We zijn een dynamisch, modern en fris bedrijf dat een langdurige professionele werkrelatie nastreeft!

Wij bieden een toekomstperspectief aan voor ieder individu, waarin het team ook centraal staat. Je komt terecht in een open bedrijfscultuur, met een belangrijke focus op een sterke teamgeest.

Vragen over onze software?

Wens je meer informatie over onze softwaretoepassingen? We helpen je graag verder! Met een demo maak je zelf kennis met de Obasi-oplossing.