Home Software modules Patiëntenadministratie
ICONS/MODULES/OBASI-ICONS-GROOT/Patiëntenadministratie Created with Sketch.

Patiëntenadministratie: continuïteit in het zorgproces

Centraal en decentraal

Een snelle opname is cruciaal voor de zorgvrager. Onze patiëntenadministratie laat toe om zowel centraal als decentraal zorgvragers te creëren en zijn bewegingen in jouw organisatie te registreren binnen het ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS). Dit simpelweg door het inlezen van de elektronische identiteitskaart of via manuele invoer.

Intense samenwerking

Onze softwaremodules zijn op maat gemaakt voor de zorgsector. Zo ontwikkelen we steeds oplossingen op basis van de noden die leven bij onze gebruikers. We brengen de expertise van verschillende organisaties samen, om de noden van de sector in kaart te brengen.

Op basis van een jaarlijkse rondvraag, de dagelijkse vragen/noden en wettelijke wijzigingen wordt door een overkoepelende werkgroep het beleid en de planningslijnen uitgezet.

Functionaliteiten

Ontdek met welke onderdelen de softwaremodule patiëntenadministratie jou kan verder helpen.

Patinëntenadministratie v2

Vragen over onze software?

Wens je meer informatie over onze softwaretoepassingen? We helpen je graag verder! Met een demo maak je zelf kennis met de Obasi-oplossing.

Andere modules

Wat onze leden vertellen

De werkgroepen geven een serieuze positieve en professionele boost aan de Obasi-werking en leveren een zeer degelijk kader en instrument voor planning, support, communicatie, ontwikkeling, kwaliteitsopvolging,…

Meer weten over patiëntenadministratie?

Ben je benieuwd hoe deze softwaremodule jou kan helpen? Lees er alles over in de brochure.

Referenties

Alle referenties

Onze partners